BYG TEAMET OP OG FORTSÆT UDVIKLINGEN GENNEM TRÆNING OG FÆLLESSKAB

Teamudvikling

Vi hjælper teams/virksomheder med at udvikle sig, med det formål at opnå deres fulde potentiale. En effektiv metode er veltilrettelagt og skræddersyet teamudvikling, hvor der tages højde for at hvert team og hver virksomhed er unik.

Vi tilbyder tre forskellige muligheder: Teambuilding, Teamtræning og Events der skaber fællesskab.

+45 20 90 49 70

TEAMBUILDING

Opbygning og udvikling af jeres team

Teambuilding er designet til at skabe et stærkt fundament for jeres team. Gennem en række øvelser og aktiviteter, udfordrer vi f.eks. jeres kommunikation, tillid og samarbejdsevner.

Vi lægger op til meningsfulde diskussioner og refleksioner, der hjælper jer med at identificere og overvinde eventuelle barrierer, der måtte være i vejen for jeres fælles succes og samarbejde.

Teambuilding er en lærerig, sjov og engagerende oplevelse, der bringer jer tættere sammen som et team.

Vi indleder med et møde, hvor jeres behov, udfordringer og mål afklares. For at få et indblik i teamets status, foreslår vi at teamets medlemmer udfylder teamprofilanalyser, som hjælper os i den videre proces, hvor vi sammen tilpasser indholdet, så det passer til jeres behov.

Vores mål er at skabe et solidt fundament for succes gennem et veltilrettelagt forløb, der tager højde for teamets nuværende status og performance.

Teamudvikling

TEAMUDVIKLING

Træning over tid sikrer solid og varig forankring

Vores teamtræningsforløb begynder typisk med et teambuildingseminar, hvor I får mulighed for at styrke jeres relationer, samarbejdsevner og tillid. Seminaret danner grundlaget for de efterfølgende seminarer og workshops, hvor læring og udvikling tager fat.

En vigtig faktor for succesfuld teamtræning er kontinuerlig læring og opfølgning, så fokus vil være en målrettet indsats, der styrker samarbejdet og effektiviteten i teamet, samtidig med at vi tager fat på en række udpegede områder, som vi i fællesskab har vurderet, kræver opmærksomhed.

Vores seminarer og workshops er skræddersyet til at imødekomme jeres specifikke behov og udfordringer. Vi arbejder med konkrete emner som konfliktløsning, beslutningstagning, problemløsning, effektiv kommunikation og selvfølgelig samarbejde i dagligdagen.

Et teamtræningsforløb strækker sig typisk over 6-12 måneder, for at sikre en varig forankring, og består ofte af et indledende teambuildingseminar, efterfulgt af 4-6 endags workshops, og afsluttes ofte med et to-dags opsamlings- og evalueringsseminar.

I får praktiske værktøjer og teknikker, der kan implementeres direkte i jeres daglige arbejde, og vores erfarne trænere og konsulenter guider jer gennem processen og skaber et trygt og støttende miljø, hvor I kan udforske og udvikle jeres potentiale som team.

Vi tilbyder fælles opfølgningsmøder samt individuelle- og teamcoaching-sessioner, der giver jer mulighed for at forstærke jeres nye færdigheder og tackle eventuelle udfordringer, som opstår undervejs.

Vi er engagerede i jeres succes og arbejder tæt sammen med jer for at sikre, at I fortsætter med at udvikle jer og trives som et team.

Rammer, lokation og økonomi fastlægges i samarbejde med jer.

Interesseret i at høre mere om vores Teamudvikling?

Udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på tlf. 2090 4970

Teambuilding CoPagaard

ENGAGEMENT DER STYRKER SAMMENHOLDET

Fra teambuilding til firmaarrangementer

Uanset om det er adrenalinfyldte udendørsaktiviteter, der styrker mod, beslutsomhed og samarbejde, eller om det er sofistikerede firmaarrangementer med et eksklusivt eller festligt touch, så er vi klar til at hjælpe jer med at skabe uforglemmelige øjeblikke alle deltagere.

Vi har opbygget et stærkt netværk af konsulenter med forskellige ekspertiser, der er klar til at tilføre en ekstra dimension til jeres arrangement.

Tøv ikke med at kontakte os og dele jeres tanker og idéer om jeres næste virksomhedsarrangement. Vi er klar til at samarbejde med jer om at skabe en stærkere fremtid gennem sammenhold og engagement.

Vælg Co.& Pagaard som jeres teamudviklingspartner, og oplev fordelene ved et stærkt og effektivt team. Vi er dedikerede til at levere skræddersyede og resultatorienterede løsninger, der vil øge jeres samarbejdsevner, produktivitet og trivsel.

KUNDER I FORSKELLIGE BRANCHER OG STØRRELSER

Bliv en del af et godt selskab

Vi har rigtig god erfaring med at løse opgaver i hele Danmark, hvor vi f.eks. har løst In-House HR, rekruttering, Outplacement og/eller leder- og organisationsudvikling for vores kunder.

Vi har bevidst valgt at specialisere os i mennesker fremfor i brancher. Derfor spænder vores erfaring bredt i forhold til brancher, hvor vi har løst opgaver i både industri-, handels-, og administrationsvirksomheder, samt interesseorganisationer, selvejende institutioner m.fl.

1 ok snacks-logo-BW
mayekawa nordic-logo-BW
mto-logo-BW
ullerup-logo-BW
1 ok snacks-logo-BW
1 ok snacks-logo-BW
mayekawa nordic-logo-BW
Skat Consult
Skat Consult
1 ok snacks-logo-BW