TILPASSET LEDERTRÆNING

Ledertræning og -udvikling

Styrk dine ledere med træning, der forbedrer deres evner til at lede og inspirere i tidens komplekse arbejdsmiljø. Vores målrettede programmer hjælper ledere med at udvikle essentielle ledelsesmæssige færdigheder, som f.eks. kommunikation, konflikthåndtering, menneskelig ledelse, samarbejde, hvilket skaber en mere effektiv og engageret ledelse.

+45 20 90 49 70

LEDERTRÆNING ER VEJEN TIL UDVIKLING

Ledelse i udvikling

I en dynamisk og foranderlig verden er evnen til konstant at udvikle sig, blevet en betingelse for at få succes som leder.

Hos Co.& Pagaard er vi passionerede omkring ledelse og vi anerkender vigtigheden af at ledere træner, opkvalificerer og udvikler sig løbende for at levere de bedste resultater og sikre både personlig og organisatorisk udvikling og vækst.

I et omskifteligt arbejdsmiljø, er lederes evne til at tilpasse sig nye udfordringer og opgaver, afgørende for at få succes. Kontinuerlig træning og opkvalificering er nøglen til at holde ledelseskompetencerne skarpe og aktuelle, og det hjælper ledere med at forstå og implementere effektive ledelsesteknikker og -metoder.

Denne læringsproces sikrer, at ledere er rustet til at træffe beslutninger og lede deres medarbejdere og teams effektivt i en stadigt udviklende og krævende forretningsverden.

Lederudvikling fra Copagaard

UDVIKLING AF LEDELSE

Værdifuld sparring

En lige så vigtig faktor er værdien af professionel ledersparring. At have en ekstern, kompetent partner til at rådgive og udfordre dig som leder, kan bringe en ny dimension til din ledelsesmæssige udvikling.

Ledersparring giver dig mulighed for at reflektere over praksis, udforske nye tilgange og identificere områder til forbedring.

En erfaren sparringspartner fra Co.& Pagaard kan hjælpe dig med at identificere blinde pletter og give konstruktiv feedback, der kan inspirere dig til personlig vækst og professionel udvikling.

Når du deltager i en ledersparringsproces, får du mulighed for at udforske komplekse problemstillinger, udvikle strategier og styrke din evne til at tænke både kritisk og kreativt. Denne form for samarbejde fremmer ikke kun din individuelle udvikling, men bidrager også til at udvikle en organisationskultur præget af åbenhed, læring og innovation.

Ledere, der værdsætter og engagerer sig i ledersparring, viser, at de er villige til at investere i deres egen vækst og i virksomhedens succes.

Hos Co.& Pagaard mener, at en holistisk tilgang til ledelsesudvikling inkluderer en kombination af struktureret træning og målrettet ledersparring.

Vores erfaring har vist, at dette medvirker til at skabe og udvikle ledere, der er i stand til at navigere i komplekse situationer, lede med integritet og inspirere deres medarbejdere, teams og virksomhed til at nå deres fulde potentiale.

Ledere bør være nysgerrige og ivrige efter at udvikle sig

Styrk dit lederskab med Human Leadership og skab engagement hos dig selv og dine medarbejdere.

Human Leadership sikrer dig løbende ledertræning, et solidt netværk, samt faglig sparring og personlig udvikling.

Dette træningsforløb er skræddersyet og udviklet til ledere, af mennesker der selv har haft ledelsesansvar. Det er et modulopbygget program, der forløber over 11 måneder, hvor du modtager undervisning og træning i forskellige lederskabsrelaterede emner.

Frem for alt, får du inspiration og træning af både medkursister og undervisere. Desuden får alle deltagere tildelt en ven, som følger dem gennem hele programmet.

Træningsforløbet har til hensigt at udvikle dit personlige lederskab, så du står stærkere som leder og som menneske. Derudover bliver du en del af et netværk, der bliver så stærkt, at man nærmest kan kalde det for et ”fletværk”, fordi deltagerne danner stærke relationer til hinanden.

 

Lederudvikling CoPagaard

DYGTIGE LEDERE TILTRÆKKER DYGTIGE MEDARBEJDERE

Lederskab og øget fokus på menneskers potentiale

Gennemslagskraft, personligt lederskab og tydelig kommunikation, giver langt bedre resultater end management og trendy buzzwords nogensinde har gjort. Ved at udvikle og styrke dit lederskab, vil du opleve øget engagement og dedikation blandt de mennesker der en del af din virksomhed – og hos dig selv!

Du vil desuden opleve en øget tiltrækning af dygtige mennesker, samtidigt med at det er værd at huske på, at virksomheder med dygtige ledere er attraktive for både kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Moduloversigt

 

  • Effektiv ledelse opnås gennem effektiv kommunikation
  • Dit personlige lederskab
  • Invester dig selv i dit lederskab
  • Lederskab i forhold til individer
  • Lederskab i forhold til TEAM
  • Målrettet feedback
  • Vilje og evne til indsats
  • Energi i tiden
  • Fra lederskab til kultur
  • Dit lederskab fremadrettet

Interesseret i at høre mere om ledertræning og -udvikling?

Co.& Pagaard tilbyder både vores eget modulopbyggede ledertræningsforløb, Human Leadership, og vi udarbejder virksomhedstilpassede ledertræningsforløb, der tilpasses virksomhedens ønsker, krav, behov og kultur. Derudover tilbyder vi individuel ledersparring, til dig der vil inspireres og udvide din horisont.

Vil du høre mere? Så udfyld formularen og tryk INDSEND, så kontakter vi dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på tlf. 2090 4970

leder coaching fra Co & Pagaard

ALLE LEDERE KAN DELTAGE OG FÅ UDBYTTE

Du skal tro på det

Det kræver ikke nogen bestemte uddannelsesmæssige kvalifikationer for at deltage i vores ledertræningsprogram.

Til gengæld skal du tro på, og motiveres af, at udvikling gennem en kombination af undervisning og træning gør dig mere bevidst om dig selv som leder.

Dit mål skal være at du, ved at bringe din menneskelige faktor i spil, kan udvikle dit personlige lederskab.

Både nye såvel som erfarne ledere kan med fordel gennemføre Human Leadership Basic, som vi tilbyder både som virksomhedsforløb og som åbne forløb, hvor vi etablerer hold på tværs af brancher/fag, erfaringsniveau osv.

Der udstedes deltagerbevis til alle deltagere, som gennemfører Human Leadership programmet, og der vil være mulighed for at gennemføre en forståelsestest for de deltagere, der ønsker det.

KUNDER I FORSKELLIGE BRANCHER OG STØRRELSER

Bliv en del af et godt selskab

Vi har rigtig god erfaring med at løse opgaver i hele Danmark, hvor vi f.eks. har løst In-House HR, rekruttering, Outplacement og/eller leder- og organisationsudvikling for vores kunder.

Vi har bevidst valgt at specialisere os i mennesker fremfor i brancher. Derfor spænder vores erfaring bredt i forhold til brancher, hvor vi har løst opgaver i både industri-, handels-, og administrationsvirksomheder, samt interesseorganisationer, selvejende institutioner m.fl.

1 ok snacks-logo-BW
mayekawa nordic-logo-BW
mto-logo-BW
ullerup-logo-BW
1 ok snacks-logo-BW
1 ok snacks-logo-BW
mayekawa nordic-logo-BW
Skat Consult
Skat Consult
1 ok snacks-logo-BW