Rekrutteringsløsninger til ethvert behov

Optimer jeres rekrutteringsproces med Co.& Pagaard ApS.

Vi er specialister i mennesker og har solid erfaring med at finde det perfekte match mellem kandidater og arbejdsgivere. Vi tilbyder flere forskellige rekrutteringsløsninger samt fleksible pakker, der tilpasses jeres behov.

+45 20 90 49 70

REKRUTTERING

Faglighed og personlighed

Vi forstår vigtigheden af at skabe det bedste match mellem kandidater og arbejdsgivere, og derfor lægger vi særlig vægt på de menneskelige faktorer i rekrutteringsprocessen.

Vi har valgt denne strategi, fordi vi er overbeviste om, at den er den mest effektive måde at opdage de bedst egnede medarbejdere, som passer godt ind i jeres virksomhedskultur og er i stand til at udføre arbejdsopgaverne med den nødvendige faglige kompetence.

Vores menneskelige fokus og indsigt, er jeres sikkerhed for, at vi identificerer de rette kandidater til jeres virksomhed. Samtidig sikrer vi, at kandidater ikke bliver påvirket til at acceptere en stilling de sandsynligvis ikke vil trives i.

Det er vores erfaring, at hvis man udelukkende ansætter på grund af faglige kompetencer, vil samarbejdet ofte ophøre på grund af personlige uoverensstemmelser.

Outplacement forløb

REKRUTTERING

Kundetilpassede løsninger

Forud for en succesfuld rekrutteringsproces, ligger der altid et stykke professionelt og veludført forarbejde, der skal sikre at vi rammer rigtigt i vores bestræbelser på at finde jeres nye medarbejder.

Vores forberedelse indeholder en grundig virksomhedsanalyse, hvor vi får øget kendskab til jeres virksomhed og den afdeling, der skal have en ny kollega. Herefter laver vi en jobprofilanalyse, der skal give os solid indsigt i den ledige stilling, herunder opgaver, ansvar og interessenter.

Vi er skrappe til at udforme fængende stillingsopslag, der ikke kun tiltrækker de bedste kandidater, men også styrker jeres virksomheds evne til at tiltrække nye medarbejdere. Vi ved, det er afgørende at præsentere jeres virksomhed på en professionel og overbevisende måde for at tiltrække de bedste kandidater, der passer ind i jeres virksomhed.

Når I vælger Co.& Pagaard som jeres rekrutteringspartner, får I ikke bare en standardløsning. Vores rekrutteringsløsninger bliver altid skræddersyet til jeres behov og giver mulighed for at sammensætte en proces, der matcher jeres reelle behov.

Vores mål er at give jer tid til at fokusere på jeres kerneopgaver, mens vi varetager jeres interesser i en veltilrettelagt rekrutteringsproces.

Tydelige værdier i processen

Når I samarbejder med Co.& Pagaard, kan I forvente troværdighed, tillid og respekt. Vi arbejder ud  fra disse værdier for at sikre, at både jeres virksomhed og de kandidater I kommer til at møde, får den bedst mulige rekrutteringsoplevelse – og de kandidater I ikke kommer til at møde, bliver også behandlet med respekt , så de får en god oplevelse af at have søgt en stilling i jeres virksomhed.

Skal vi hjælpe jer med rekruttering?

Udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på tlf. 2090 4970

Flere modeller

Vi tilbyder vores kunder stor indflydelse i sammensætningen af rekrutteringsprocessen, og vi har flere fleksible modeller, hvor I kan vælge at samarbejde med os om at løse hele rekrutteringsprocessen inkl. kandidatsøgning, eller I kan vælge at vi kun udfører kandidatsøgning, ligesom I kan vælge at udføre delelementer selv.

Her er et par eksempler:

Rekruttering

Rekruttering uden opsøgende kandidatsøgning, kan anbefales job – og stillingstyper, der normalt får mange ansøgninger, eller hvor der ikke er brug for ekstraordinære
tiltag.

Denne rekrutteringspakke er velegnet, når der skal rekrutteres ledende medarbejder og specialister, og indeholder:

 • Virksomheds- og Jobprofilanalyse
 • Opsætning af stillingsopslag og annonce
 • Jobannonce på vores hjemmeside
 • Jobannonce på jobnet, inkl. eures (EU-portal)
 • Jobannonce på LinkedIn
  • 1. samtale med kandidater
  • 2. samtale med kandidater *)
  • 3. samtale med 2-3 kandidater *)
 • Yderligere samtaler/interviews efter behov
 • 2 Personprofilanalyser, DiSC eller e-stimate
 • 3 måneders garanti
 • Opfølgningsmøder efter hhv. 6, 12 og 25 ugers ansættelse

*) Samtalen gennemføres sammen med jer, og kan indeholde cases og/eller tests.

Indhent specielt tilbud, hvis vi skal søge efter kandidater til toplederposter

Kandidatsøgning

Kandidatsøgning udvider interessegruppen markant, og anbefales især når det skal gå ekstra stærkt med at finde kandidater.

Denne pakke er især egnet til søgning af kvalificerede eksperter og specialister, som eks. Ingeniører, Teknikere (f.eks. elektrikere, installatører o.l.), arkitekter, konstruktører, HR-medarbejdere, administrative medarbejdere og teamledere.

Denne kandidatsøgningspakke indeholder:

 • Virksomheds- og Jobprofilanalyse
 • Opsætning af stillingsopslag og annonce
 • Jobannonce på vores hjemmeside
 • Jobannonce på jobnet, inkl. eures (EU-portal)
 • Jobannonce på LinkedIn
 • Aktiv opsøgning af kandidater
 • Screening af ansøgninger
 • Telefoninterview med relevante kandidater
 • Screeningssamtale
 • Kandidatudvælgelse i dialog med jer
 • 6 måneders garanti
 • Opfølgningsmøder efter hhv. 6, 12 og 25 ugers ansættelse

Resten af rekrutteringsprocessen kan I vælge at stå for.

De viste modeller kan naturligvis kombineres til én samlet rekrutteringsproces.

Kontakt os og hør hvordan vi kan sammensætte en løsning, der passer til jer.

KUNDER I FORSKELLIGE BRANCHER OG STØRRELSER

Bliv en del af et godt selskab

Vi har rigtig god erfaring med at løse opgaver i hele Danmark, hvor vi f.eks. har løst In-House HR, rekruttering, Outplacement og/eller leder- og organisationsudvikling for vores kunder.

Vi har bevidst valgt at specialisere os i mennesker fremfor i brancher. Derfor spænder vores erfaring bredt i forhold til brancher, hvor vi har løst opgaver i både industri-, handels-, og administrationsvirksomheder, samt interesseorganisationer, selvejende institutioner m.fl.

1 ok snacks-logo-BW
mayekawa nordic-logo-BW
mto-logo-BW
ullerup-logo-BW
1 ok snacks-logo-BW
1 ok snacks-logo-BW
mayekawa nordic-logo-BW
Skat Consult
Skat Consult
1 ok snacks-logo-BW