SKAB AMBASSADØRER VED OPSIGELSER

Outplacementforløb – helt enkelt!

Få hjælp til at genplacering af opsagte medarbejdere. Vores outplacementforløb er designet så vi både hjælper organisationen, hjælper lederen, der skal opsige og hjælper de opsagte medarbejdere med skræddersyet job- og karriererådgivning, som skaber en glidende overgang til nye karrieremuligheder.

+45 20 90 49 70

SKRÆDDERSYEDE OUTPLACEMENTFORLØB

Tidssvarende og effektiv outplacement

Når virksomheder står over for svære beslutninger om nedskæringer og afskedigelser, er det afgørende at tage et socialt ansvar overfor medarbejderne og støtte dem i deres overgang til nye muligheder.

Hos Co.& Pagaard forstår vi, at disse situationer kan være både følelsesmæssigt og professionelt udfordrende. Derfor er vores skræddersyede outplacement-forløb designet til at være en støttende bro mellem det kendte og det ukendte, med fokus på ordentlighed, respekt og tillid.

Outplacement fra Co Pagaard
Outplacementforløb hos Co Pagaard

MÅLRETTET HJÆLP TIL OPSAGTE MEDARBEJDERE

Derfor skal I investere i  outplacement

Måske især fordi det i de senere år er blevet betydeligt lettere for mange at finde/skifte arbejde, forfalder man let til tanken, at medarbejderne nok skal klare sig, selvom de mister deres arbejde. Her er det vigtigt at huske, at mennesker er forskellige og opsigelser bliver ofte taget meget personligt, ikke mindst fordi den enkelte føler sig ”valgt fra”, uanset årsagen til opsigelsen.

Til trods for den lave ledighed i Danmark, er det vigtigt at huske at der er mennesker, der kan have brug for assistance. Det kunne f.eks. være medarbejdere med lang anciennitet, og derfor ofte med høj specialiseret faglighed, som kan have svært ved at forstå og/eller identificere sig med nutidens arbejdsmarked. Derfor falder det dem ikke altid lige let at skifte arbejde.

For mange mennesker kan det være mentalt hårdt at modtage en opsigelse, hvilket enhver moderne arbejdsgiver selvfølgelig gør hvad de kan for at afhjælpe. Desuden skal vi også huske på at der stadig eksisterer fagområder, hvor arbejdsløsheden er betydelig, og hvor en målrettet hjælp til at komme videre kan være vigtig for den opsagte medarbejder.

Outplacementforløb hos Co Pagaard
Outplacement hos Co & Pagaard

SKAB AMBASSADØRER

Outplacement med ordentlighed og respekt

Som virksomhed er det vigtigt altid at handle og opføre sig ordentligt, når afskedigelser er nødvendige, ikke mindst fordi det ikke nødvendigvis er medarbejderens egen skyld, at denne er blevet opsagt. Det er jo en kendsgerning, at organisationsvilkår ændrer sig konstant med nye regler, budgetter, teknologier og politiske forhold.

I denne proces er der ikke altid plads til alle, men det er vigtigt at forstå, at det ikke er det, den enkelte opsagte medarbejder fokuserer på, når hun/han modtager en opsigelse. Derfor er det oftest værdifuldt for den opsagte medarbejder at tale med en ekstern konsulent, der kan give en nuanceret forståelse af opsigelser og hjælpe med at se det som en del af en virksomheds udvikling, og ikke som en personlig afvikling.

Fokus er nu rettet mod at hjælpe den opsagte medarbejder, og en ekstern konsulent fra Co.& Pagaard, kan fungere som en “lynafleder” og sikre, at den opsagte forlader arbejdspladsen som en positiv ambassadør.

Outplacement forløb

EN LYSERE FREMTID

Katalysator for den fremtidige karriere

Hos Co.& Pagaard tror vi på, at en afskedigelse kan være begyndelsen på noget nyt og spændende.

Vores outplacement-forløb er designet til at være en katalysator for den opsagte medarbejders fremtidige karriere. Vi hjælper dem med at identificere deres styrker, interesser og mål, og skaber en strategi, der leder dem mod en mere givende og tilfredsstillende karrierevej.

At tilbyde outplacement-forløb til opsagte medarbejdere er ikke blot en ansvarlig handling, men også en investering i deres fremtid.

Vores konsulenter løser opgaven ordentlighed, respekt og tillid, og gør alt hvad de kan for at skabe en støttende og tillidsfuld atmosfære. Med vores hjælp kan den opsagte medarbejder navigere gennem overgangen og opdage nye muligheder, der leder til en givende karriere.

Outplacement forløb

Interesseret i at høre mere om effektiv outplacement?

Når du vælger Co.& Pagaard som jeres partner til outplacement-forløb for jeres opsagte medarbejdere, vælger du et tilpasset program, hvor der respekt for den enkeltes integritet.

Vil du høre mere? Så udfyld formularen og tryk INDSEND, så kontakter vi dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på tlf. 2090 4970

Professionelt outplacementforløb

TILLID OG FORTROLIGHED

Outplacement med Co.& Pagaard

Vores outplacement-forløb går ud over blot at tilbyde praktisk karriererådgivning. Vi tager aktivt del i at lytte til den opsagte medarbejders bekymringer, mål og ønsker.

Vi skaber et trygt rum, hvor den enkelte kan udtrykke sine følelser og tanker. Dette skaber en positiv oplevelse, og hjælper den opsagte medarbejder til at genopbygge sin selvtillid og tro på sine evner.

Vores dygtige rådgivere hos Co.& Pagaard ApS har en bred vifte af erfaringer og viden, der gør det muligt for os at tilbyde en fortrolig og professionel støtte.

Vi forstår vigtigheden af at opbygge tillid med den opsagte medarbejder, og vores tillidsfulde tilgang hjælper dem med at åbne op for muligheder, de måske ikke havde overvejet. Vi håndterer personlige oplysninger og informationer med stor respekt og opretholder fuld fortrolighed.

Sådan skaber vi de bedste forudsætninger for opsagte medarbejdere

Afhjælpning og aflæring

Mange opsagte medarbejdere går med en følelse af at være fravalgt og/eller vraget. Derfor starter vi ofte med at få talt ud om de mentale påvirkninger, og når det er tid, tager vi en snak om aflæring af den kultur og de opgaver man har været en del af i det job man er fratrådt.

Karrierevejledning og rådgivning

En vigtig del af vores outplacement er at hjælpe den afskedigede medarbejder med at analysere sine færdigheder, interesser og karrieremål. Dette kan omfatte vurdering af styrker og svagheder, identifikation af mulige karriereveje og udarbejdelse af en handlingsplan.

CV- og ansøgningshjælp

Vi tilbyder assistance til udarbejdelse og optimering af CV’er og ansøgninger. Dette kan omfatte vejledning om, hvordan man præsenterer ens erfaringer og færdigheder bedst muligt for at tiltrække potentielle arbejdsgiveres opmærksomhed.

Jobsøgningsstrategier

Vores karriereforløb omfatter oftest træning i effektive jobsøgningsstrategier, herunder hvordan man bruger online jobportaler, professionelle netværk, sociale medier og rekrutteringsfirmaer. Dette kan også omfatte træning i jobsamtaler og networking.

Udvikling af personlige færdigheder

For at forbedre chancerne for succes i jobsøgningen kan outplacement tilbyde træning i personlige færdigheder, såsom kommunikation, præsentationsteknik, konflikthåndtering eller ledelsesevner.

Træning i jobinterviews

For mange mennesker, er det rigtigt svært at gå til jobsamtale, og der er mange myter forbundet med det. Vi tilbyder både træning og supervision som en del af vores forløb. 

Ressourcer og netværk

Outplacement kan desuden i visse tilfælde give adgang til ressourcer som jobdatabaser, brancherapporter, workshops og seminarer, der kan hjælpe den afskedigede medarbejder med at udvide deres viden og netværk.

Sociale medier

Sociale medier som f.eks. især LinkedIn, anvendes i udbredt grad af rekrutteringsansvarlige til at finde kandidater til ledige stillinger. Derfor gennemgår vi din LinkedIn profil fra A-Z sammen med dig, så din profil står skarpt, tidssvarende og frem for alt synlig på LinkedIn.

Mentorstøtte

I visse tilfælde tilbyder vi også individuel mentorstøtte, hvor den afskedigede medarbejder får en erfaren professionel, som denne kan diskutere karrierevalg og udfordringer med. Mentoren kan give vejledning og støtte under hele processen.

KUNDER I FORSKELLIGE BRANCHER OG STØRRELSER

Bliv en del af et godt selskab

Vi har rigtig god erfaring med at løse opgaver i hele Danmark, hvor vi f.eks. har løst In-House HR, rekruttering, Outplacement og/eller leder- og organisationsudvikling for vores kunder.

Vi har bevidst valgt at specialisere os i mennesker fremfor i brancher. Derfor spænder vores erfaring bredt i forhold til brancher, hvor vi har løst opgaver i både industri-, handels-, og administrationsvirksomheder, samt interesseorganisationer, selvejende institutioner m.fl.

1 ok snacks-logo-BW
mayekawa nordic-logo-BW
mto-logo-BW
ullerup-logo-BW
1 ok snacks-logo-BW
1 ok snacks-logo-BW
mayekawa nordic-logo-BW
Skat Consult
Skat Consult
1 ok snacks-logo-BW