Unik karriererådgivning

Co.& Pagaard er specialister i, at skabe muligheder for din karriere med vores enestående karriererådgivning.

Vi forstår, at hver karriere er unik, og derfor tilbyder vi personlig rådgivning, der hjælper dig med at navigere i det komplekse landskab af muligheder. Uanset om du ønsker at udforske nye retninger, styrke dine nuværende færdigheder eller tage det næste store skridt, er vores erfarne rådgivere her for at guide dig.

+45 20 90 49 70

NYE MULIGHEDER

Optimer din karriere med vores unikke karriererådgivning

Co. & Pagaard er din partner i skræddersyet karriererådgivning, der sætter dine behov i fokus.

Vores unikke tilgang kombinerer både faglige og personlige kompetencer for at sikre en vellykket overgang til nye karrieremuligheder.

Med vores fleksible karriereforløb får du desuden den individuelle støtte, du har brug for, uanset din situation.

Et centralt element i karriererådgivning, er udviklingen af en stærk CV- og ansøgningsprofil.

Vi arbejder hånd i hånd med dig for at præsentere dine kompetencer og erfaringer på den mest overbevisende måde. Samtidig går vi videre end blot det skriftlige og fokuserer på at afdække din karriereidentitet, dine mål og drømme.

Karrieresparring

SUCCES I DIN JOBSØGNING

Få hjælp til at fastsætte dine job- og karrieremål

Vi ønsker at forstå dig som person og skabe et grundlag for en succesfuld karrierevej.

Derfor mener vi, at en holistisk tilgang er afgørende for at skabe langvarig succes, og vores forløb er ikke kun centreret omkring jobidentitet, men også om at udforske og udfordre din ledighedsidentitet.

Ved at hjælpe dig med at genopdage dine styrker, værdier og passioner, bliver du bedre rustet til at navigere i karrierelandskabet med selvtillid og klarhed.

I vores karriereforløb tager vi også hånd om andre afgørende elementer såsom karriereafklaring, fastsættelse af karrieremål og en grundig person- og adfærdsprofilanalyse.

Vi er opmærksomme på, at et succesfuldt karriereforløb indebærer kontinuerlig læring og udvikling, og derfor tilbyder vi dig også at hjælpe dig med at identificere videre- og efteruddannelsesmuligheder, der kan være relevante for dine karrieremål.

Hos Co. & Pagaard ser vi dig som en unik person med dine individuelle behov, og vores karriere forløb bliver skræddersyet til at matche dine behov.

Kontakt os i dag og lad os starte på din rejse mod en ny og succesfuld karriere.

Co.& Pagaard karriererådgivning indeholder flere af eller alle nedenstående elementer:

Karrierevejledning og rådgivning

En vigtig del af vores outplacement er at hjælpe den afskedigede medarbejder med at analysere sine færdigheder, interesser og karrieremål.

Dette kan omfatte vurdering af styrker og svagheder, identifikation af mulige karriereveje og udarbejdelse af en handlingsplan.

CV- og ansøgningshjælp

Vi tilbyder assistance til udarbejdelse og optimering af CV’er og ansøgninger.

Dette kan omfatte vejledning om, hvordan man præsenterer ens erfaringer og færdigheder bedst muligt for at tiltrække potentielle arbejdsgiveres opmærksomhed.

Jobsøgningsstrategier

Vores karriereforløb omfatter oftest træning i effektive jobsøgningsstrategier, herunder hvordan man bruger online jobportaler, professionelle netværk, sociale medier og rekrutteringsfirmaer.

Dette kan også omfatte træning i jobsamtaler, networking og opbygning af professionelle kontakter.

Udvikling af personlige færdigheder

For at forbedre chancerne for succes i jobsøgningen kan outplacement tilbyde træning i personlige færdigheder, såsom kommunikation, præsentationsteknik, konflikthåndtering eller ledelsesevner.

Træning i jobinterviews

For mange mennesker, er det rigtigt svært at gå til jobsamtale, og der er mange myter forbundet med det.

Vi tilbyder både træning og supervision som en del af vores forløb, ligesom øvelser og videotræning kan indgå i forløbet.

Ressourcer og netværk

Outplacement kan desuden i visse tilfælde give adgang til ressourcer som jobdatabaser, brancherapporter, workshops og seminarer, der kan hjælpe den afskedigede medarbejder med at udvide deres viden og netværk.

Sociale medier:

Sociale medier som f.eks. især LinkedIn, anvendes i udbredt grad af rekrutteringsansvarlige til at finde kandidater til ledige stillinger.

Derfor gennemgår vi din LinkedIn profil fra A-Z sammen med dig, så din profil står skarpt, tidssvarende og frem for alt synlig på LinkedIn.

Mentorstøtte

I visse tilfælde tilbyder vi også individuel mentorstøtte, hvor du får en erfaren professionel, som du kan diskutere karrierevalg og udfordringer med.

Mentoren kan give vejledning og støtte under hele processen.

Vigtigt!

Det er vigtigt at bemærke, at det præcise indhold og omfang af din karriererådgivning, varierer afhængigt af de individuelle behov og ikke mindst dine karrieremål.

Interesseret i at høre mere om vores karriererådgivning?

Udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på tlf. 2090 4970

Outplacement fra Co Pagaard

Karriererådgivning med Co.& Pagaard

Karriererådgivning er af afgørende betydning af flere årsager. Først og fremmest giver det en individuel mulighed for at udforske og afklare dine faglige mål og retning.

Gennem struktureret rådgivning kan du identificere dine styrker, svagheder, interesser og værdier, hvilket er essentielt for at træffe velinformerede karrierebeslutninger.

Vigtig rådgivning

Karriererådgivning fungerer også som en bro mellem uddannelses- og erhvervslivet. Det kan hjælpe enkeltpersoner med at finde de mest passende uddannelses- og træningsmuligheder for at opnå deres karrieremål.

Endelig kan karriererådgivning bidrage til at navigere gennem arbejdsmarkedets dynamik. Det kan give enkeltpersoner indsigt i aktuelle trends, jobmuligheder og industrier, der er i vækst, hvilket hjælper dem med at træffe velovervejede valg og tilpasse sig ændringer.

Samlet set spiller karriererådgivning en afgørende rolle i at optimere karriereforløb ved at tilbyde individuel vejledning, kompetenceudvikling og opdateret indsigt i arbejdsmarkedet.