Mennesker og job – helt enkelt!

Mød Co.& Pagaard

Enhver virksomhed, uanset størrelse, skabes, udvikles og drives af mennesker. Med et skarpt fokus på din virksomheds reelle behov, hjælper vi med at tiltrække, udvikle og engagere mennesker til din virksomhed.

+45 20 90 49 70

VI GØR DIT LIV LETTERE

Skab succes gennem fokus på mennesker

Co.& Pagaard er din professionelle HR-partner, der kan hjælpe din virksomhed med at indfri sit fulde potentiale ved at fokusere på den vigtigste faktor i enhver organisation: menneskerne.

Det er menneskerne, der udgør kernen og drivkraften bag en velfungerende virksomhed. Derfor er det af afgørende betydning at anerkende, støtte og udvikle medarbejdere og kollegaer, hvis man ønsker at skabe en arbejdsplads, hvor trivsel, ydeevne og engagement er en bærende del af kulturen.

Mennesker oplever glæde og succes i deres arbejde når de oplever en kombination af trivsel, tæt samarbejde og en stærk ledelse. 

Hos Co.& Pagaard ApS er vores fundament baseret på forståelsen af, at den menneskelige faktor er afgørende for kvaliteten af dagligdagens samarbejde, og at den præger virksomhedens indsats, resultater, omdømme og kultur.

 

 

 Se vores præsentationsvideo (rigtig god i fuldskærm og med lyd)

 

CoPagaard løsninger

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

Tilpassede løsninger

Vi arbejder tæt sammen med jer for at identificere specifikke behov og skabe målrettede strategier, der passer til jeres virksomheds DNA.

Vi tager altid udgangspunkt i ovenstående, uanset om vi skal facilitere en strategiproces sammen med jer, arbejde med jeres strategier og/eller forandringsprocesser, etablere/udvikle cirkelorganisationen *) i jeres virksomhed eller skal lave et teambuilding- eller en anden type personalearrangement.

Kontakt os, og lad os få en snak om hvordan vores team af engagerede konsulenter kan udvikle løsninger, der passer til jer – sammen med jer! Vores kundetilpassede ydelser omfatter bl.a. rekruttering, In-House HR, personale-, leder- og teamudvikling.

*) Cirkelorganisationen er en organisationsmodel, der nedbryder siloer og styrker det tværfaglige samarbejde.

ERFARING OG PASSION

Mød Vores Team

Marie terkelsen

Vacant

Konsulent

Mobil: +45 2090 4970
Mail: kontakt@copagaard.dk

Mads Co Pagaard

Mads Fuglsang Petersen

Studiejobber

Mobil: +45 2253 9705
Mail: mfp@copagaard.dk

John Pagaard

John Pagaard

Direktør/Virksomhedsejer

Mobil: +45 2090 4970
Mail: jop@copagaard.dk

John Pagaard

Co.& Pagaard

Mobil: +45 2090 4970
Mail: kontakt@co-pagaard.dk 

CoPagaard kontor

LIDT OM VORES NAVN

Navnet: Co.& Pagaard

Vi insisterer på at være en konsulentvirksomhed, der både gennem handling og udtryk fastholder den nærværende og jordnære tilgang, som har været en central del af vores virke gennem de sidste mange år.

 

Det er mit mål, at vores virksomhedsnavn skal sende et tydeligt signal om vores dedikation til en ærlig og professionel tilgang til vores opgaver, uden at ty til overfladiske buzzwords og smarte vendinger.

 

Placeringen af ”Co.” foran navnet skal fremhæve medarbejderes og samarbejdspartneres centrale rolle i både drift og udvikling af virksomheden. Medarbejderne udgør kernen i vores virksomhed og er stærkt medvirkende til at præge virksomheden og skabe resultaterne. At lade mit efternavn indgå i firmanavnet, understreger desuden min personlige forpligtelse til at sikre at kvaliteten i vores arbejde er høj”

John Pagaard,
Ejer og direktør

Logoet

Fingeraftrykket er en vigtig del af vores logo. Det understreger, i al sin enkelthed, at alle mennesker er forskellige, hvilket jo så også betyder at alle virksomheder er forskellige. Dermed har både mennesker og virksomheder glæde af individuel opmærksomhed.

Vi ønsker desuden at logoet skal understrege at vores kunder skal kunne identificere os, og se at vi har været en del af løsningen af en opgave.

 

 

DET SKAL VÆRE ENKELT

Tagline/Slogan

Mennesker & job er jo det vi brænder for at arbejde med.

Det opfølgende ”Helt enkelt!” skal understrege, at vi tilstræber, at vores ydelser og koncepter fremstår klart, tydeligt og enkelt. For mange komplicerede fagudtryk kan, efter vores mening, virke overdrevne og forvirrende.

Vi vil gøre det enkelt, og er fast besluttede på at anvende sprog og formuleringer, som vores kunder og kandidater forstår.

Det skal være enkelt og ukompliceret at arbejde sammen med os.
Albert Einstein sagde engang: ”Hvis du ikke kan forklare det enkelt, har du ikke forstået det godt nok”. Vi vil bestræbe os på at forklare og formidle vores viden, ydelser, koncepter og budskaber på en enkel og tydelig måde.

Klar til at udvikle dine medarbejdere og din forretning?

Udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på tlf. 2090 4970

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker at styrke din virksomhed, udvikle dine medarbejdere eller rekruttere de rette talenter, er Co.& Pagaard ApS din pålidelige partner.

Vi er dedikerede til at hjælpe virksomheder med at opnå succes gennem den menneskelige faktor.

Kontakt os i dag for at diskutere dine behov og udforske, hvordan vi kan skabe værdi for din virksomhed.

Vores værdier og koncepter er nøgleelementerne i vores arbejde. Ved at fokusere på den menneskelige faktor i hver eneste proces, leverer Co.& Pagaard ApS en unik service, solid kvalitet i vores løsninger og ekstraordinære resultater sammen med vores kunder.