Teambuilding og events

+45 20 90 49 70

TEAMBUILDING

Skab stærkere bånd og øget effektivitet gennem unikke virksomhedsoplevelser

Vi forstår, at en velfungerende virksomhed er bygget på et solidt, velfungerende og samarbejdende team.

Vores tilgang til udvikling af virksomhed og team gennem fokus på individet, betyder at vi er skrappe til at levere virksomhedsarrangementer, der ikke kun styrker, men transformerer jeres teams dynamik.

Vores skræddersyede tilgang medvirker til at fremme samarbejde, forbedre relationer, finjustere kommunikation og ikke mindst øge teamets/virksomhedens overordnede effektivitet.

Outplacement forløb

TEAMBUILDING

Teambuilding, der går dybere

Teambuilding kan være et stærkt redskab til at styrke din virksomheds samlede præstation, og medvirke til at styrke kultur, fællesskabsfølelse og ikke mindst teamets/virksomhedens evne til at præstere.

Vores kundetilpassede teambuilding arrangementer indfanger kernen af jeres gruppes dynamik. Vi tager jeres virksomheds unikke værdier, kultur og historie i betragtning for at give jer udfordringer og oplevelser, der ikke kun skaber stærkere bånd, men også forankrer dem i jeres firmas identitet.

Forestil jer en dag med strategiske udfordringer, der trækker på jeres teams styrker og samtidig styrker jeres samarbejde, relationer og indbyrdes forståelse – det er blot lidt af det et velforberedt teambuilding arrangement kan give jer.

Dybdegående temadage, workshops og events

Ud over teambuilding aktiviteter, kan vi også hjælpe jer med at udvikle, planlægge og gennemføre temadage, workshops og events, der bliver skabt med fokus på at omsætte jeres virksomheds vision til en konkret oplevelse.

Vi tager selvfølgelig højde for de økonomiske rammer I fastsætter og matcher det op mod jeres behov. Et godt arrangement kan medvirke til at styrke jeres virksomheds fortælling gennem engagerende oplevelser, der udvider jeres medarbejderes forståelse for helheden, fællesskabet og virksomheden set i en større sammenhæng.

Gennem vores netværk, har vi mulighed for at være behjælpelig med at booke oplægsholdere, foredragsholdere, inspiratorer osv.

 

Interesseret i at høre mere om vores teambuilding?

Udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på tlf. 2090 4970

Outplacement fra Co Pagaard

Fra teambuilding til firmaarrangementer

Uanset om det er adrenalinfyldte udendørsaktiviteter, der styrker mod, beslutsomhed og samarbejde, eller om det er sofistikerede firmaarrangementer med et eksklusivt eller festligt touch, så er vi klar til at hjælpe jer med at skabe uforglemmelige øjeblikke alle deltagere.

Vi har opbygget et stærkt netværk af konsulenter med forskellige ekspertiser, der er klar til at tilføre en ekstra dimension til jeres arrangement.

Tøv ikke med at kontakte os og dele jeres tanker og idéer om jeres næste virksomhedsarrangement.

Vi er klar til at samarbejde med jer om at skabe en stærkere fremtid gennem sammenhold og engagement. Vælg Co. & Pagaard som jeres teamudviklingspartner, og oplev fordelene ved et stærkt og effektivt team.

Vi er dedikerede til at levere skræddersyede og resultatorienterede løsninger, der vil øge jeres samarbejdsevner, produktivitet og trivsel.

KUNDER I FORSKELLIGE BRANCHER OG STØRRELSER

Bliv en del af et godt selskab

Vi har rigtig god erfaring med at løse opgaver i hele Danmark, hvor vi f.eks. har løst In-House HR, rekruttering, Outplacement og/eller leder- og organisationsudvikling for vores kunder.

Vi har bevidst valgt at specialisere os i mennesker fremfor i brancher. Derfor spænder vores erfaring bredt i forhold til brancher, hvor vi har løst opgaver i både industri-, handels-, og administrationsvirksomheder, samt interesseorganisationer, selvejende institutioner m.fl.

1 ok snacks-logo-BW
mayekawa nordic-logo-BW
mto-logo-BW
ullerup-logo-BW
1 ok snacks-logo-BW
1 ok snacks-logo-BW
mayekawa nordic-logo-BW
Skat Consult
Skat Consult
1 ok snacks-logo-BW