Tidssvarende og effektiv outplacement

+45 20 90 49 70

OUTPLACEMENT

Outplacement virksomhed

Når virksomheder står over for svære beslutninger om nedskæringer og afskedigelser, er det afgørende at tage et socialt ansvar overfor medarbejderne og støtte dem i deres overgang til nye muligheder.

Hos Co. & Pagaard forstår vi, at disse situationer kan være både følelsesmæssigt og professionelt udfordrende. Derfor er vores skræddersyede outplacement-forløb designet til at være en støttende bro mellem det kendte og det ukendte, med fokus på ordentlighed, respekt og tillid.

I det følgende, beskriver vi flere tungtvejende argumenter for, at det er en fornuftig investering for en virksomhed at indarbejde outplacement i sin HR-strategi, og nederst på siden, har kan du se eksempler på indhold i et outplacement-forløb.

Er din virksomhed klar til at demonstrere sin forpligtelse over for medarbejdernes fremtid og skabe en glidende overgang til nye karrieremuligheder?

Kontakt os og få mere viden om, hvordan vores skræddersyede outplacement-forløb kan gøre en forskel.

Outplacement forløb

OUTPLACEMENT VIRKSOMHED

Ordentlighed og respekt

Måske især fordi det i de senere år er blevet betydeligt lettere for mange at finde/skifte arbejde, forfalder man let til tanken, at medarbejderne nok skal klare sig, selvom de mister deres arbejde.

Her er det vigtigt at huske, at mennesker er forskellige og opsigelser bliver ofte taget meget personligt, ikke mindst fordi den enkelte føler sig ”valgt fra”, i øvrigt uanset årsagen til opsigelsen.

Til trods for den lave ledighed i Danmark, er det derfor vigtigt at huske at der er mennesker, der kan have brug for assistance. Det kunne f.eks. være medarbejdere med lang anciennitet, og derfor ofte med høj specialiseret faglighed til følge, som kan have svært ved at forstå og/eller identificere sig med nutidens arbejdsmarked, og derfor falder det dem ikke altid lige let at skifte arbejde.

Derudover kan det være mentalt hårdt at modtage en opsigelse, uanset årsagen, hvilket enhver moderne arbejdsgiver selvfølgelig gør hvad de kan for at afhjælpe.

Desuden skal vi også huske på at der stadig eksisterer fagområder, hvor arbejdsløsheden er betydelig, og hvor en målrettet hjælp til at komme videre kan være vigtig for den opsagte medarbejder.

Interesseret i at høre mere om vores Outplacement Virksomhed?

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt.

Outplacement fra Co Pagaard

Ekstern bistand skaber værdi

Som virksomhed er det vigtigt altid at handle og opføre sig ordentligt, når afskedigelser er nødvendige, ikke mindst fordi det ikke nødvendigvis er medarbejderens egen skyld, at denne er blevet opsagt.

Det er jo en kendsgerning, at organisationsvilkår ændrer sig konstant med nye regler, budgetter, teknologier og politiske forhold.

I denne proces er der ikke altid plads til alle, men det er vigtigt at forstå, at det ikke er det den enkelte opsagte medarbejder fokuserer på, når hun/han modtager en opsigelse.

Derfor er det oftest værdifuldt for den opsagte medarbejder at tale med en ekstern konsulent, der kan give en nuanceret forståelse af opsigelser og hjælpe med at se det som en del af en virksomheds udvikling, og ikke som en personlig afvikling.

Fokus er nu rettet mod at hjælpe den opsagte medarbejder, og en ekstern konsulent fra Co. & Pagaard, kan fungere som en “lynafleder” og sikre, at den opsagte forlader arbejdspladsen som en positiv ambassadør.

OUTPLACEMENT VIRKSOMHED

Tillid og Fortrolighed

Vores outplacement-forløb går ud over blot at tilbyde praktisk karriererådgivning. Vi tager aktivt del i at lytte til den opsagte medarbejders bekymringer, mål og ønsker. Vi skaber et trygt rum, hvor den enkelte kan udtrykke sine følelser og tanker.

Dette fokus på ordentlighed og respekt skaber ikke kun en positiv oplevelse, men hjælper også medarbejderen med at genopbygge sin selvtillid og tro på sine evner.

Vores dygtige rådgivere hos Co. & Pagaard ApS har en bred vifte af erfaringer og viden, der gør det muligt for os at tilbyde en fortrolig og professionel støtte. Vi forstår vigtigheden af at opbygge tillid med den opsagte medarbejder, og vores tillidsfulde tilgang hjælper dem med at åbne op for muligheder, de måske ikke havde overvejet. Vi håndterer personlige oplysninger og informationer med stor respekt og opretholder fuld fortrolighed.

Katalysator for den fremtidige karriere

Hos Co. & Pagaard tror vi på, at en afskedigelse kan være begyndelsen på noget nyt og spændende. Vores outplacement-forløb er designet til at være en katalysator for den opsagte medarbejders fremtidige karriere.

Vi hjælper dem med at identificere deres styrker, interesser og mål, og skaber en strategi, der leder dem mod en mere givende og tilfredsstillende karrierevej. Vi mener, at en holistisk tilgang er afgørende for at skabe langvarig succes.

Derfor er vores forløb ikke kun centreret omkring jobidentitet, men også om at udforske og udfordre kandidatens ledighedsidentitet

At tilbyde outplacement-forløb til opsagte medarbejdere er ikke blot en ansvarlig handling, men også en investering i deres fremtid. Co. & Pagaard skiller sig ud ved vores dedikation til ordentlighed, respekt og tillid, der skaber en støttende og tillidsfuld atmosfære.

Vi er ikke bare en vejleder – vi er en bro til en lysere fremtid for den enkelte. Med vores hjælp kan den opsagte medarbejder navigere gennem overgangen og opdage nye muligheder, der leder til en givende karriere.

De tilbageværende kolleger

Opsigelser påvirker ikke kun den opsagte medarbejder, men også de tilbageværende kolleger, der kan opleve øget arbejdspres som følge af afskedigelsen.

Derfor er det også vigtigt at fokusere på de medarbejdere, der er tilbage efter opsigelsen, da deres trivsel og engagement er afgørende for virksomhedens fremtid. En virksomhed, der viser omsorg for opsagte medarbejdere, signalerer respekt og værdsættelse af hele medarbejdergruppen.

Dette skaber grobund for en stærk virksomheds identitet blandt medarbejderne samt en udbredt generel trivsel, hvilket styrker tilknytningen og fastholdelsen af medarbejdere.

Fremtidens medarbejdere

Uanset årsagen til en afskedigelse – om det er økonomisk, omstrukturering eller andet – er det afgørende at tænke på fremtidens medarbejdere, og dermed også være bevidste om, at der kommer opgang efter nedgang.

En virksomheds lyst, vilje og evne til at udvise omsorg for medarbejdere i både gode og dårlige tider, gør den attraktiv for potentielle ansatte.

Ved at tage sig godt af vores kunders opsagte medarbejdere skaber Co. & Pagaard en positiv oplevelse for de tilbageblevne medarbejdere og bidrager til at tiltrække talenter i fremtiden.

Ved at investere i outplacement signalerer virksomheden troværdighed og attraktivitet, uanset om det går op eller ned, hvilket gør det til en essentiel del af virksomhedens HR-strategi.

Delelementer i outplacement med Co. & Pagaard

Afhjælpning og aflæring:

  • Mange opsagte medarbejdere møder op til outplacement-forløbet med en følelse af at være fravalgt og eller vraget, og det afspejler selvfølgelig både humørmæssig tilstand og motivation. Derfor starter vi ofte forløbet med at få talt ud om de mentale påvirkninger, og når det er tid, tager vi en snak om aflæring af den kultur og de opgaver man har været en del af i det job man er fratrådt.

Karrierevejledning og rådgivning:

  • En vigtig del af vores outplacement er at hjælpe den afskedigede medarbejder med at analysere sine færdigheder, interesser og karrieremål. Dette kan omfatte vurdering af styrker og svagheder, identifikation af mulige karriereveje og udarbejdelse af en handlingsplan.

CV- og ansøgningshjælp:

  • Vi tilbyder assistance til udarbejdelse og optimering af CV’er og ansøgninger. Dette kan omfatte vejledning om, hvordan man præsenterer ens erfaringer og færdigheder bedst muligt for at tiltrække potentielle arbejdsgiveres opmærksomhed.

Jobsøgningsstrategier:

  • Vores karriereforløb omfatter oftest træning i effektive jobsøgningsstrategier, herunder hvordan man bruger online jobportaler, professionelle netværk, sociale medier og rekrutteringsfirmaer. Dette kan også omfatte træning i jobsamtaler, networking og opbygning af professionelle kontakter.

Udvikling af personlige færdigheder:

  • For at forbedre chancerne for succes i jobsøgningen kan outplacement tilbyde træning i personlige færdigheder, såsom kommunikation, præsentationsteknik, konflikthåndtering eller ledelsesevner.

Træning i jobinterviews:

  • For mange mennesker, er det rigtigt svært at gå til jobsamtale, og der er mange myter forbundet med det. Vi tilbyder både træning og supervision som en del af vores forløb, ligesom øvelser og videotræning kan indgå i forløbet.

Ressourcer og netværk:

  • Outplacement kan desuden i visse tilfælde give adgang til ressourcer som jobdatabaser, brancherapporter, workshops og seminarer, der kan hjælpe den afskedigede medarbejder med at udvide deres viden og netværk.

Sociale medier:

  • Sociale medier som f.eks. især LinkedIn, anvendes i udbredt grad af rekrutteringsansvarlige til at finde kandidater til ledige stillinger. Derfor gennemgår vi din LinkedIn profil fra A-Z sammen med dig, så din profil står skarpt, tidssvarende og frem for alt synlig på LinkedIn.

Mentorstøtte:

  • I visse tilfælde tilbyder vi også individuel mentorstøtte, hvor den afskedigede medarbejder får en erfaren professionel, som denne kan diskutere karrierevalg og udfordringer med. Mentoren kan give vejledning og støtte under hele processen.

Det er vigtigt at bemærke, at det præcise indhold og omfang af Outplacement-forløbet varierer i forhold til aftaler, individuelle behov og ikke mindst karrieremål.

Kontakt os og få mere viden om, hvordan vores skræddersyede outplacement-forløb kan gøre en forskel.

TESTIMONIAL

Outplavcement Virksomhed, der gør en forskel

Vestibulum lectus mauris ultrices eros in. Cursus sit amet dictum sit amet. Adipiscing tristique risus nec feugiat the aenean bcom here

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt.

Anders Andersen

CEO

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt.
Katja Nielsen

HR direktør

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt.

Søren Larsen

Direktør

KUNDER I FORSKELLIGE BRANCHER OG STØRRELSER

Bliv en del af et godt selskab

Vi har rigtig god erfaring med at løse opgaver i hele Danmark, hvor vi f.eks. har løst In-House HR, rekruttering, Outplacement og/eller leder- og organisationsudvikling for vores kunder.

Vi har bevidst valgt at specialisere os i mennesker fremfor i brancher. Derfor spænder vores erfaring bredt i forhold til brancher, hvor vi har løst opgaver i både industri-, handels-, og administrationsvirksomheder, samt interesseorganisationer, selvejende institutioner m.fl.

1 ok snacks-logo-BW
mayekawa nordic-logo-BW
mto-logo-BW
ullerup-logo-BW
1 ok snacks-logo-BW
1 ok snacks-logo-BW
mayekawa nordic-logo-BW
Skat Consult
Skat Consult
1 ok snacks-logo-BW